Turkije-Finland Business Forum

De Europese en Buitenlandse Handel minister van Finland, LaEMC_8294nita Toivakka vergezeld door de handelsdelegatie hebben Turkije bezocht en hebben een Turkije-Finland business forum op woensdag 4 februari in het Sheraton Hotel in Ankara georganiseerd in samenwerking met het Turkse ministerie van Economische Zaken, het ministerie van Buitenlandse Economische Betrekkingen van Commissarissen, de Ambassade van Finland, de Finse Trade Office (Finpro) en DEIK. Naast de Finse minister Toivakka, werd het Business Forum vergezeld door de geëerde gast de Turkse minister van Economie, Nihat Zeybekci.

semiha unal 1Het Business Forum werd bezocht door bedrijven die zaken doen in, met name geavanceerde technologie, hoger onderwijs, R & D en schone energie, waar Finland toonaangevend in is. Andere onderwerpen waren; milieu, bos industrie, infrastructuur, logistiek, informatie technologie, innovatie, die werkzaam zijn in de mijnen en velden metallurgie technologieën.

Naast Finse bedrijven reeds gevestigd in Turkije, hebben ook Finse bedrijven die de Turkse markt willen toetreden, deelgenomen aan het Business Forum en ideeën uitgewisseld met Semiha Unal, oprichter van Business Support Turkije.  EMC_8293 EMC_8289

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.