U wilt uw producten afzetten op de Turkse markt

U hebt in Nederland een bedrijf, en u wilt producten gaan verkopen op de Turkse markt. De Turkse thuismarkt is een zeer interessant afzetgebied. Turkije is een van de snelst groeiende economieën ter wereld met een jonge bevolking, die zijn inkomen jaarlijks ziet toenemen. In vrijwel alle sectoren zijn hoge groeicijfers. Doordat de kansen in Turkije door steeds meer buitenlandse investeerders worden ontdekt, krijgt de markt nog een extra boost van de vele buitenlandse investeringen. De binnenlandse bestedingen groeien als kool. Zowel de consumentenbestedingen als de zakelijke bestedingen maken de Turkse thuismarkt voor veel bedrijven een lucratieve plaats om hun producten aan de man te brengen.

[Wilt u als Nederlandse ondernemer ook uw producten op de Turkse markt gaan verkopen, dan zult u daarbij een aantal noodzakelijke stappen moeten zetten. Veel ondernemers stranden in hun pogingen de Turkse markt te betreden, omdat ze onvoldoende op de hoogte zijn van de wetgeving en de zakelijke cultuur, en aanlopen tegen de taalbarrière.]

BST heeft een compleet dienstenpakket waarin samen met u alle stappen worden gezet en begeleid om uw entree op de Turkse markt op een soepele wijze te regelen. Wanneer u dit volledige pakket bij ons afneemt, ontvangt u een gunstig combinatietarief. U kunt ook losse diensten uit ons pakket afnemen, als u bijvoorbeeld voor bepaalde diensten al een andere oplossing heeft.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om producten af te zetten op de Turkse markt?

informatie aanvragen verder lezen

Reacties zijn gesloten.