U wilt een bedrijf starten in Turkije

U wilt als Nederlandse ondernemer een bedrijf starten in Turkije. Dat kan bijvoorbeeld een Turkse vestiging zijn van uw Nederlandse bedrijf, bedoeld om uw producten te verkopen op de Turkse markt. Of een productievestiging in Turkije, omdat u wilt profiteren van de gunstige omstandigheden voor productiebedrijven. Of misschien wilt u een import/export-bedrijf opzetten in Turkije, om te profiteren van het gunstige economische klimaat en de positie van Turkije als toegangspoort naar het Midden- en Verre Oosten en naar Noord-Afrika. Er zijn allerlei scenario’s denkbaar.

[Iedere buitenlandse ondernemer die een bedrijf wil starten in Turkije, zal daarvoor een aantal stappen moeten zetten. BST begeleidt u langs alle obstakels en valkuilen, en maakt er een soepel traject van. Waarbij met alle factoren rekening wordt gehouden.]

Wij hebben een dienstenpakket samengesteld dat speciaal bedoeld is voor ondernemers zoals u. Dit pakket omvat alle stappen die elke buitenlandse ondernemer die in Turkije een bedrijf wil starten moet zetten. Wanneer u dit volledige pakket bij ons afneemt, ontvangt u een gunstig combinatietarief. U kunt ook losse diensten uit ons pakket afnemen, als u bijvoorbeeld voor bepaalde diensten al een andere oplossing heeft.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een bedrijf te starten in Turkije?

informatie aanvragen verder lezen

Reacties zijn gesloten.