U wilt een bedrijf overnemen of met een bedrijf fuseren in Turkije

Een overname of fusie is een zeer effectieve manier om snel te groeien, maar is ook een complex proces. BST heeft samen met een partnerbedrijf de beschikking over vier business en management professionals met gemiddeld meer dan 15 jaar relevante business ervaring en grote netwerken in verschillende branches, die al vele overname- en fusieprojecten tot een goed einde hebben gebracht.

[Kennis van de Turkse cultuur, een breed en kwalitatief netwerk en beheersing van de taal zijn onontbeerlijke factoren voor een succesvol overname- of fusieproces. Daarom is het belangrijk ondersteuning van een partner of adviseur te hebben in Turkije die de Turkse businesscultuur door en door kent, die gemakkelijk toegang heeft tot de relevante overheids- en private instellingen, die een groot netwerk heeft en die – last but not least – uw wensen en behoeften écht begrijpt en  realiseert. ]

Dit kan BST voor uw overnameproject betekenen:

  • land-specifieke kennis van / in zowel Nederland als Turkije
  • ervaring met overnametrajecten aan de koop- zowel als de verkoopkant
  • brede kennis van en ervaring met corporate finance advies
  • ervaring met kapitaalverschaffing en international business development
  • marktanalyses, analyses van de belangrijkste spelers in een markt
  • het vinden van overname- of fusiepartners
  • onderhandelingen voeren namens de opdrachtgever
  • het opstellen van intentieverklaringen en overeenkomsten

Afhankelijk van het project kan de duur van een overname- of fusieproject variëren van 4 tot 14 maanden. Het begint met inventarisatie en afstemming op het gebied van strategie, financiën en operationele afstemming. Dat is de basis waarover de partners voldoende overeenstemming moeten hebben. Wanneer er nog een overname- of fusiekandidaat moet worden gevonden, zetten wij onze relevante netwerken in om geschikte kandidaten te selecteren en contacten te leggen. Hierbij komen de bedrijfscultuur, de specifieke wijze om in Turkije zakelijke contacten te leggen en onze grote kennis van de markt aan de orde.

Persoonlijke begeleiding van uw hele overname- of fusieproject door een business professional

De ondersteuning van uw overname- of fusieproject door BST betekent dat u gedurende het gehele proces wordt begeleid en frequent en nauw contact onderhoud met een persoonlijke business professional die de beide talen spreekt, de culturen kent, de valkuilen weet te omzeilen, de contacten legt en desgewenst onderhandelingen voor u voert.

Bovendien hebben we de benodigde skills om ook de post acquisitie integratie te begeleiden, wat een cruciale succesfactor is in de periode direct na een overname of fusie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor overname/fusie in Turkije?

informatie aanvragen verder lezen

Reacties zijn gesloten.