Referenties

Bedrijfsnaam: ROBIN RADAR
Naam: Ronald Tukker
Project: Turkey Business Introduction

BST heeft een zeer professionele aanpak. De essentie van het bedrijf van de klant is snel begrepen en ze zijn een uitstekende sparringspartner voor hun klanten. Ze werken efficiënt en hebben oog voor detail. Hun perfecte kennis van vreemde talen en diepgaande begrip van de Turkse bedrijfscultuur is een grote aanwinst voor buitenlandse bedrijven op zoek naar ondersteuning in de Turkse markt.

De diensten van BST zijn een aanrader!

Bedrijfsnaam: My Tomorrows
Naam: Erdem Yavuz
Project: Turkey Business Introduction

Can do mentaliteit, meertalig, ijverig en stipt in de uitvoering dat goed uitgelijnd is met strakke schema’s, dat wordt vereist van een snel groeiende technologie-platform.

Bedrijfsnaam: RKF .N.V./ NG Aircraft
Naam: Maarten van Eeghen (Managing Director)
Project: Turkey Business Introduction

Beste Semiha, graag dank ik je oprecht voor je hoogwaardige medewerking bij mijn introductie op top level Turkse executives met relevantie voor ons project. Het feit dat jij een uitstekende reputatie en de juiste netwerken hebt in het Turkse bedrijfsleven is zeer geruststellend en veelbelovend. Nogmaals mijn dank.

Bedrijfsnaam: A.O.S. Waterproducts Company
Naam: Paul Teeuwen (HR Manager Europe)
Project: Creation of HR Foundation

Zoekend op het web vonden wij Business Support Turkije. Al was er reeds een gevestigd bedrijf in Turkije, AO Smith was begonnen aan “Doing Business” in Turkije. Adviseren, met betrekking tot zaken doen in Turkije, is de core business van BST en er wordt samen gewerkt met business partners, afhankelijk van de specifieke vraag van bedrijven. Een ander groot voordeel is het feit dat Semiha Unal ook uitgebreide kennis heeft van onze Nederlandse cultuur en ze spreekt ook Nederlands. Dit is een voordeel in de communicatie over de behoeften, de projecten en de voortgang van AO Smith.

Bedrijfsnaam: Yard9
Naam: Annelies den Besten
Project: Partner Search

Semiha kent de besluitvorming en een hoop invloedrijke mensen van verschillende Turkse bedrijven. Zelfs als ze dat niet doet, kent ze de wegen om iedereen te kunnen bereiken. Semiha is een goede planner en tegelijkertijd kan ze improviseren en indien nodig aanpassen. Het is zeer belangrijk om flexibel in Turkije te zijn. Semiha is vastbesloten in het bereiken van de doelen die ze heeft gesteld voor haar klanten. Semiha spreekt en schrijft vloeiend Engels, Turks en Nederlands en kent zowel de Turkse als de Nederlandse bedrijfscultuur van binnen en buiten. Het was mij een genoegen om zaken te doen met haar en ik hoop dat er zich in de toekomst weer de gelegenheid voordoet om samen te werken met Semiha.

Bedrijfsnaam: Robin Radar
Naam: Bert de Jong
Project: Turkey Business Introduction

Tijdens gesprek met DHMI meerwaarde van Semiha niet uitsluitend in vertalen, maar vooral het sensen van wat er mogelijk onderwater speelt. Verder heeft Semiha het vermogen om zich de essentie van de business snel eigen te maken en daardoor meer toegevoegde waarde door stellen van aanvallende en kritische vragen waardoor jezelf weer aan het denken wordt gezet. Prettig om mee te communiceren. Let scherp op en weet de informatie goed te distilleren.

Reacties zijn gesloten.