Over Business Support Turkije

Business Support Turkije is een private LTD (Turkse BV) die voor 100% eigendom is van Semiha Ünal MBA. Semiha is een allround management professional met ruim 26 jaar werkervaring in Turkije als ondernemer, interim manager en business consultant. Semiha heeft bedrijven opgezet, geleid en begeleid bij projecten op het gebied van internationale handel, corporate communicatie, internationaal projectmanagement, marktonderzoek, bedrijfsoprichting, overnames en fusies, partner search, subsidieprojecten, industriële outsourcing en human recources.

Semiha Ünal (1967) heeft de Turkse nationaliteit, is opgegroeid in Nederland met de Nederlandse mentaliteit, en woont al ruim 20 jaar in Turkije. Zij spreekt vloeiend Turks, Nederlands en Engels.
Semiha beschikt over een breed sociaal en business netwerk met contacten in alle belangrijke steden van Turkije. Ook is zij een graag geziene gast en spreker op business conferences in Turkije en Nederland.

Business Support Turkije legt zich voor 100% toe op de begeleiding van Nederlandse ondernemers die zaken willen doen met Turkse bedrijven en/of die in Turkije een bedrijf willen opzetten of overnemen. BST heeft een diepgaande kennis van de Turkse businesscultuur, weet als geen ander hoe zaken op elk niveau geregeld moeten worden in Turkije en heeft toegang tot alle overheidsinstanties.

Business Support Turkije opereert met grote kennis van zaken op elk niveau, van corporate business tot industrieel, van small businesses tot overheidsbureaucratie. BST bezorgt u een soepele entree in Turkije, en zorgt ervoor dat uw businessplannen in booming Turkije een succes worden.

Reacties zijn gesloten.