Alle diensten

BST levert een compleet dienstenpakket waarmee we uw introductie in Turkije en op de Turkse markt volledig kunnen verzorgen. U kunt gebruik maken van losse diensten, ons inschakelen voor meerdere diensten of voor het hele pakket.

Klik op een segment voor meer informatie over de betreffende dienst.

Alle diensten van BST

BST HR Support BST Startup Support BST Turkey Business Introduction BST Partner Search BST Real Estate Support BST Subsidie Support

 

BST Turkey Business Introduction

Een complete evaluatie en concretisering van de trajecten die u gaat doorlopen om uw plannen in Turkije te realiseren. BST Turkey Business Introduction is maatwerk, toegespitst op uw specifieke doelen, met als enige uitkomst het realiseren van uw business-introductie in Turkije. Na afloop van dit traject hebt u een helder beeld van alle factoren op basis waarvan u als ondernemer een afgewogen beslissing kunt nemen over uw zakelijke entree in Turkije.
informatie aanvragen verder lezen

 

BST Partner Search

Met een betrouwbaar contact die uw eigen taal spreekt in Turkije de weg vinden naar geschikte zakenpartners. U krijgt alle benodigde informatie over mogelijke zakenpartners. Wij bereiden de contacten van u met mogelijke partners op de juiste manier voor. We ondersteunen u bij onderhandelingen, overbruggen de taalbarrière, plannen uw reis in Turkije en leveren volledige nazorg tot de samenwerking is geregeld en goed loopt.
informatie aanvragen verder lezen

 

BST Startup Support

U hebt de fasen Turkije Business Introductie en het marktonderzoek voltooid en een gedegen businessplan uitgewerkt, en nu is het tijd om daadwerkelijk uw bedrijf op te richten. Net als ieder land kent ook Turkije hiervoor zijn specifieke wetten en regels. Wij loodsen u door alle procedures en zorgen ervoor dat alle formaliteiten geregeld worden.
informatie aanvragen verder lezen

 

BST Real Estate Support

Bent u op zoek naar een geschikt kantoorpand, magazijn of productiefaciliteit voor uw op te starten business in Turkije? Wij beschikken over jarenlange ervaring in de onroerend goed sector, over brede kennis van de geldende wettelijke voorschriften, over de meest geschikte locaties, over de actuele prijsniveaus. We kennen de beste manieren om aan het meest geschikte pand te komen voor de beste prijs.BST heeft een uitgebreide database met onroerend goed objecten die al zijn gescreend op kwaliteit. Daardoor kunnen we u snel helpen het onroerend goed te vinden dat optimaal is voor uw plannen.
informatie aanvragen verder lezen

 

BST Subsidie Support

Turkije kent uitgebreide subsidie- en stimuleringsregelingen voor bedrijven. Zeker voor buitenlandse investeerders zijn er zeer interessante mogelijkheden. BST beschikt over de kennis en de ervaring om snel en grondig te onderzoeken voor welke regelingen uw bedrijf in aanmerking komt, en kan de aanvraagprocedures op de juiste wijze voor u verzorgen. Dit scheelt u veel tijd en geld ten opzichte van het zelf doen of door een persoon die hier weinig ervaring mee heeft.
informatie aanvragen verder lezen

 

BST HR Support

Het arbeidspotentieel in Turkije biedt volop kansen voor Nederlandse ondernemers die bedrijfsactiviteiten in Turkije willen starten. BST is de partner die u wegwijs kan maken in de Turkse regelingen en gebruiken op HR-gebied. Wij hebben ervaring met de HR-regels en wetgeving in beide landen, waar we zelf bedrijven hebben en hebben gehad, personeel hebben aangenomen, in dienst gehad, begeleid, getraind en ontslagen. Wij kennen de verschillen in wet- en regelgeving tussen Nederland en Turkije en we kunnen u of uw HR-afdeling begeleiden en coachen naar zelfredzaamheid.
informatie aanvragen verder lezen

Reacties zijn gesloten.